Доставка під ключ з Таобао, 1688 в Україну – торгова платформа 40FT

Найпопулярніші китайські торгові майданчики – Taobao і 1688. На них можна купити буквально все, починаючи від шкарпеток і спідньої білизни, і закінчуючи великою технікою або меблями.

Проблема полягає в тому, що торгові майданчики, які об’єднують тисячі дрібних і великих продавців, розраховані виключно на внутрішній китайський ринок. Для покупця без знання мови, який перебуває за межами КНР, це створює низку складнощів. Зокрема, ускладнена доставка з 1688 і Таобао в Україну.

Складнощі з доставкою з Taobao, 1688

Перша серйозна перешкода – відсутність знань китайської мови і менталітету. Сервіси не мають функції перекладача, тому допомога може знадобитися вже на етапі купівлі товару.

Друга проблема – способи і терміни відправлення замовлення. Не організована доставка з Китаю в Україну з Taobao і 1688. Складно визначити вартість транспортних витрат, включно з митницею і перетином кордонів.

Щоб купівля і доставка посилок була комфортною і вигідною, необхідно доручити ці процеси професіоналам, які на практиці знайомі з особливостями ведення бізнесу в Піднебесній, добре “підковані” в місцевому законодавстві.

Вирішення проблеми експортом вантажів з Китаю

Як організувати купівлю дійсно унікальних речей та їхнє перевезення в Україну? Для цього існує сервіс 40FT, з яким міжнародні вантажоперевезення авіа та морем проходять за найкращими цінами.

На торговій платформі зібрані найкращі посередники, які за певну вартість пропонують комплексні послуги з викупу і відправки вантажу з Таобао.

Довіряючи майданчику 40FT, ви можете розраховувати на:

  • відправку будь-яких товарів з Китаю;
  • доставку в обумовлені терміни;
  • повноцінну допомогу на кожному етапі покупки і перевезення;
  • можливість вибору посередника за задовільною вартістю;
  • забезпечення цілісності та збереження товару.

Використання сервісу потребує мінімум часу. Розібратися з ним самостійно зможе навіть людина, яка вперше зіткнулася з онлайн-шопінгом. Усі інструменти продумані до дрібниць і “заточені” на те, щоб ви отримували замовлення в ідеальному стані в максимально короткі терміни.

Що включає послуга доставки під ключ з Таобао, 1688

Завдання посередника – швидко, з мінімальними витратами і ризиками провести операцію, захистивши інтереси клієнта. Враховуються всі нюанси, щоб мінімізувати участь клієнта в процесі перевезення посилок з Китаю в Україну. Спектр робіт складається з:

  1. Відвідування складу продавця для оцінки стану товару. Клієнт отримує детальний фотозвіт і опис технічних характеристик. Додатково можливе створення відеозапису та звіту на відповідність критеріїв товару заявленим у документації.
  2. Навантаження. Вибір способу міжнародного перевезення вантажів обговорюється з клієнтом з урахуванням бюджету, обсягу, бажаних термінів отримання. Тендітна продукція упаковується в спеціальну упаковку для гарантії збереження. Можливе компонування посилок з іншими клієнтами для економії коштів.
  3. Митне оформлення та доставка. Посередник забезпечує швидке проходження контролю на митниці, що дає змогу скоротити період отримання. Перевезення здійснюється на вказану адресу з можливістю постійного контролю з боку клієнта.

Вибираючи посередників на нашому сайті, ви отримуєте гарантію дотримання термінів, відсутність ризиків і затримок. Однак період отримання вантажу багато в чому визначається варіантом транспортування. Ви можете вибирати вигідні способи і послуги міжнародних вантажоперевезень за високими стандартами.

Варіанти доставки з Китаю

Поширені варіанти доставки з Таобао і 1688 в Україну – авіа і морем.

Авіаперевезення з Китаю затребувані завдяки оперативності та високому ступеню безпеки. З моменту навантаження до отримання йде не більше 7 діб. Однак вартість досить висока.

Морські перевезення з Китаю підійдуть тим, хто бажає заощадити, не прагне отримати посилки миттєво. У середньому на пересилання йде від 30 до 45 діб.

Можна скористатися комплексним перевезенням. Це дуже зручно й економно для тих, хто співпрацює одразу з кількома покупцями на маркетплейсі та не бажає переплачувати за відправлення різних товарів. У цьому випадку логічніше об’єднати їх в одну партію.

40FT – надійна торгова платформа для пошуку бізнес-партнерів

Вантажні перевезення з Китаю в Україну – складний процес, що вимагає участі фахівців. Особливо важко тим, хто раніше ніколи не робив покупки на Таобао і 1688. Міжнародні перевезення з нашим інтернет-ресурсом дозволять підібрати партнера, який допоможе організувати процес логістики.

З сервісом 40FT ви отримуєте безліч переваг:

  • вибір посередника, який повністю відповідає вашим вимогам;
  • перевірка товару на наявність пошкоджень і браку перед завантаженням;
  • індивідуальний підхід до вирішення завдань;
  • фотозвіти посилок.

Вибираючи доставку під ключ з Таобао, 1688, ви нічим не ризикуєте. Якщо товар не відповідає опису і характеристикам на маркетплейсі, присутні дефекти – він просто не дійде до етапу навантаження.

При цьому вам не доведеться самостійно вирішувати ці питання – всю роботу виконують професіонали.

Як користуватися сервісом для доставки вантажів

Багато хто побоюється замовляти товари на Таобао, вважаючи, що доставка з Китаю – процес дуже складний. Ми зробили його максимально простим і швидким. Перший крок, який потрібно зробити – зареєструватися на 40FT.

Після цього вам стануть доступні пропозиції посередників. Ви зможете визначитися з цінами і спектром послуг, поспілкуватися з потенційними партнерами у внутрішньому чаті.

Ми рекомендуємо вибирати доставку під ключ з Taobao, 1688. Це захистить від зайвих проблем і звільнить від непотрібної бюрократії. Вибрати кращого посередника допоможуть відгуки клієнтів нашого сервісу, а також консультанти.

Ще статті:

  1. Які послуги пропонує біржа вантажоперевезень 40 FT
  2. Митне оформлення вантажу
  3. Про нас