Консолідація вантажів – коли треба користуватись

Консолідація вантажів – це важливий інструмент для оптимізації логістичних процесів. Це метод, який дозволяє знизити вартість відправки. Він робить це шляхом об’єднання товарів від різних постачальників в одну відправку.

Все більше покупців, які замовляють товари в Китаї, обирають цей метод. Він пропонує багато переваг. Серед них покращений контроль якості і економія на витратах.

Але потреби покупців можуть відрізнятися. Давайте детальніше розглянемо, кому найкраще підходить цей вид доставки.

До яких категорій покупців рекомендується послуга консолідації доставки?

Клієнти, що придбають товари в невеликій кількості від численних постачальників на інтернет-платформах

Мова йде про споживачів, які не обмежуються одним постачальником, а віддають перевагу різним продавцям на B2C-платформах Китаю, як-от Aliexpress, DHgate та eBay. Вони змушені контролювати кожну окрему доставку та платити за кожну з них.

До логістичної платформі 40ft підключена велика кількість перевізників, які можуть організувати консолідацію та перевезення за найкращими умовами. Вони також можуть здійснити контроль якості перед відправкою, переупаковку та інші необхідні послуги.

Клієнти, що придбають велику кількість товарів від численних постачальників на інтернет-платформах

Ці клієнти придбають товари в оптових обсягах від декількох постачальників на B2B-сайтах. Це можуть бути Alibaba, Global Sources та Made-in-China.

Оскільки покупки здійснюються оптом, ці замовлення від різних постачальників будуть зібрані разом. Як тільки всі замовлення потрапляють на склад експедитора, вони будуть об’єднані в одну велику відправку. Потім це буде відправлено контейнером разом з іншими пакунками.

Зі збільшенням об’єму або ваги, ви зможете отримати значно кращий тариф на доставку від перевізника. Це дозволить вам економити на вартості доставки. На нашій логістичній платформі ви зможете вибрати найкращі умови серед різних перевізників.

Клієнти, що здійснюють покупки в Китаї та потребують перепакувати товари

Імпортери, які купують товари в Китаї та мають потребу у перепакуванні. Перевізники, представлені на нашій платформі, надають таку послугу, а потім займаються організацією доставки для покупців.

Ці клієнти мають індивідуальні упаковки для своїх товарів. Деякі продавці не пропонують індивідуальну упаковку. Отже, вони шукають компанії, які зможуть упакувати товари та провести контроль якості перед відправленням.

Покупці, які купують товари в Китаї та хочуть перевірити їхню якість

Купувати вперше від нових постачальників може викликати занепокоєння. Ви можете задаватись питанням, чи відправлять вони вам товари тієї якості, яку вони обіцяли. Тому ви хочете, щоб хтось, кому ви довіряєте, перевірив якість товару за вас.

Перевізники на 40ft можуть допомогти вам перевірити якість, забезпечити, що все в порядку і готове, а потім відправити вам товари. Ви будете спокійні, знаючи, що ви не отримаєте непридатні або пошкоджені товари, адже перевірка якості проводиться перед відправленням.

Покупці, які купують в Китаї та хочуть приховати інформацію про своїх постачальників

Як продавець, ви хочете захистити свій бізнес, переконавшись, що ваші клієнти не будуть купувати у інших продавців або магазинах. Ваші замовлення від постачальників товарів є важливими і конфіденційними, щоб підтримувати роботу і розвиток вашого бізнесу.

Цей тип доставки – чудовий варіант, якщо ви купуєте від кількох постачальників, і вам потрібна особа, якій ви довіряєте, щоб допомогти видалити будь-які деталі про постачальника або будь-яку інформацію, яка може стати відома, коли вона прибуде на вашу адресу. Ви не хочете розголошувати свої секрети.

Покупці, які купують в Китаї та мають підготувати відправлення відповідно до замовлення клієнта.

Чи є спеціальні вимоги або запити, які ви хочете виконати для вашого клієнта? Сервіс консолідації може допомогти, коли ви купуєте від кількох постачальників та виконуєте спеціальний запит від вашого клієнта.

Якщо ви хочете, щоб довірена особа допомогла вам зібрати вашу відправку від постачальників з особливими інструкціями та запитами, ви можете зробити це з допомогою нашого сервіса!

Не витрачайте більше часу та зусиль на пошук найкращого перевізника – використовуйте нашу платформу вже сьогодні і отримайте доступ до оптимальних тарифів та надійних перевізників!

Ще статті:

  1. Перевезення небезпечних вантажів
  2. Митне оформлення вантажу
  3. Перевезення вантажів “ПІД КЛЮЧ”