Доставка з Китаю в Україну – біржа вантажоперевезень 40FT

Китай – світовий лідер виробництва продукції легкої, харчової, хімічної промисловості. А також побутової техніки та товарів повсякденного використання. Однак налагодити вигідні покупки в піднебессі – половина справи. Необхідно вирішити питання доставки вантажів з Китаю в Україну.

На жаль, знайти хорошого перевізника нелегко. Доводиться витрачати час на пошуки, перелопачувати купу сайтів і в кожному забивати параметри вантажів. Обдзвонювати операторів, дізнаватися ціни послуг, обговорювати додаткові умови.

Це довго і невигідно для обох сторін. Вантаж простоює, прибуток затримується.

40FT – торгова платформа для перевізників і клієнтів

Сервіс вантажних перевезень 40FT кидає виклик застарілій системі і пропонує рішення, яке дасть змогу налагодити процес вантажоперевезень з Китаю для обох сторін.

На одному майданчику зібрані сотні вантажовласників і експедиторів, щоб ви могли підібрати найкращого. Тут є як великі компанії, так і компанії поменше, що надають разові послуги. Біржа перевезень дає змогу оптимізувати процес доставки вантажу з Китаю в Україну.

Велика кількість учасників і різноманітність послуг, що надаються, роблять платформу 40FT ідеальним інструментом для пошуку бізнес-партнерів. Ви гарантовано знайдете вигідну пропозицію з перевезення будь-яких обсягів.

Перевезення вантажів із Китаю в Україну авіасполученням

Переваги перевезення літаком:

  1. Рейси щодня. У КНР діє понад 50 міжнародних аеропортів. Найбільші розташовані в Гонконзі, Гуанчжоу, Пекіні, Шанхаї, Сіані. Транспортування авіа з Китаю можливе в будь-яке місто України.
  2. Швидкість. Перевезення займає не більше тижня. Можна скористатися терміновою доставкою за один-два дні зі штрафами за кожен день прострочення.
  3. Гарантія безпеки. Доставка повітрям дає змогу мінімізувати ймовірність псування товарів. Це пояснюється відсутністю фізичного впливу на вантаж, суворим контролем безпеки в аеропортах. Літак – ідеальний транспорт, щоб перевозити крихкі вантажі з Китаю або з коротким терміном придатності.
  4. Легкість відстеження. Клієнт отримує інформацію в реальному часі про місце знаходження вантажу і час прибуття в аеропорт.

До основного мінуса авіаперевезення вантажів можна віднести високу вартість. Вона в кілька разів вища за доставку морем. Ще одна незручність – обмежена вантажопідйомність літаків. Якщо партія товару велика, доведеться ділити доставку на дві частини.

Однак це найкращий спосіб, коли важлива терміновість. Авіадоставка дасть змогу робити швидкі закупівлі та отримувати товар у стислі терміни. Ризики псування мінімальні, тому можна перевозити тендітні товари і організувати доставку небезпечних вантажів з Китаю.

Морська контейнерна доставка товарів з Китаю

Транспортні компанії та приватні перевізники пропонують варіант транспортування морем. У КНР розвинена мережа портів, що дає змогу організувати пряме відправлення вантажів з Китаю в Україну або перевантажувальні рейси.

Переваги перевезення морем:

  • Доступність. Ціни доставки вантажів з Китаю морем на порядок нижчі, ніж літаком.
  • Можливість логістики товарів будь-яких габаритів, зокрема найменших.
  • Підходить для збірних вантажів і об’ємних партій без тари (наприклад, вугілля або зерно).

Основний недолік – невисока швидкість. З моменту завантаження на корабель до прибуття в український порт йде в середньому 40-60 днів. Цей вид транспортування підійде, якщо терміновість не в пріоритеті і є бажання заощадити.

Збірні вантажі з Китаю морем

Якщо у вас невелика партія товару, скористайтеся доставкою з Китаю морем збірних вантажів. У цьому випадку в одному контейнері транспортується продукція різних одержувачів. Кожен оплачує тільки свою частину.

Для збірних (LCL) вантажів зазвичай використовуються контейнери вантажопідйомністю до 40 тонн або рефрижератори, коли необхідне дотримання певного режиму температур.

Плюси LCL доставки з Китаю вантажу:

  • не потрібно оплачувати весь контейнер;
  • ціна залежить від габаритів і ваги товару;
  • можна переправляти товари від різних продавців в одному контейнері.

Мінус лише один: якщо хтось із одержувачів неправильно заповнить декларацію, можливі простої і затримки доставки.

Як знайти перевізника на сервісі 40FT

Біржа вантажоперевезень дає змогу звести до мінімуму час на підбір перевізника і вибрати оптимальну вартість послуг. Для цього достатньо приєднатися до нас і використовувати зручні інструменти при веденні бізнесу.

На інтернет-ресурсі представлені пропозиції з перевезення вантажів з Китаю. Щоб знайти їх, введіть у спеціальну форму параметри вантажу і маршрут. Ви отримаєте на вибір різні варіанти доставки.

Перевізники заповнюють свої заявки самостійно, спілкуватися з ними для обговорення деталей угоди можна через внутрішній чат.

Ви також можете розмістити свою заявку для пошуку партнерів. Кожне замовлення супроводжує персональний менеджер. Вантаж із Китаю відстежується в особистому кабінеті. Про будь-яку зміну статусу надсилаються персональні повідомлення.

Переваги співпраці з 40FT

Для успішного ведення бізнесу важливо довірити доставку товару з Китаю надійному перевізнику. Ми зацікавлені в тому, щоб ви знайшли партнерів у сфері логістики. Каталог транспортної платформи щодня поповнюється сотнями нових пропозицій.

Учасникам біржі ми пропонуємо:

  • величезну базу, що дозволяє знайти найвигіднішу ціну на вантажоперевезення;
  • широкий набір зручних онлайн інструментів;
  • повністю безкоштовний сервіс
  • простий та інтуїтивно зрозумілий сервіс;
  • повне відстеження вантажу на всіх етапах транспортування.

Вибирайте найкращі пропозиції з експорту вантажів з Китаю, укладайте угоди без посередників на вигідних умовах.

Ще статті:

  1. Перевезення небезпечних вантажів
  2. Митне оформлення вантажу
  3. Перевезення вантажів “ПІД КЛЮЧ”