Які послуги пропонує біржа вантажоперевезень 40 FT

Своєчасна доставка вантажів з-за кордону – важливий аспект розвитку української економіки. Від грамотно організованого процесу залежить дотримання термінів і збереження товару. Саме тому так важливо вибрати професійного перевізника.

З кожним роком кількість транспортних компаній і приватних експедиторів збільшується. Знайти надійного бізнес-партнера без посередників стає важче. Саме тому було створено торговельний майданчик 40 FT – щоб одержувачі та перевізники вантажу могли зустрічатися в одному місці і співпрацювати на вигідних умовах.

Повний комплекс послуг із вантажоперевезень

Біржа 40 FT – майданчик, де не просто можна організувати доставку вантажу з однієї країни в іншу, а також отримати додаткові послуги:

Розповімо про кожну з них докладніше.

Експедирування вантажу

Послуга передбачає взяття відповідальності за доставку товару на склад одержувача і включає:

  • вибір транспорту для реалізації міжнародних вантажоперевезень;
  • опрацювання найкращого маршруту з метою мінімізації транспортних витрат;
  • оформлення відповідної документації;
  • відправку продукції зі складу до місця завантаження в транспорт;
  • забезпечення завантаження товару на транспортний засіб і безпечне розміщення;
  • відстеження по всьому шляху транспортування і своєчасне надання інформації клієнту.

Міжнародне експедирування – складний, багатоступінчастий процес, що вимагає високого рівня професіоналізму, оскільки перевезення загрожує різними ризиками. На нашій платформі ви знайдете експертів у цій галузі та зможете грамотно спланувати роботу свого бізнесу, знаючи, що логістичний ланцюжок працює бездоганно.

Перевірка товару

При замовленні товарів за кордоном висока ймовірність, що постачальник відправить не ту якість або кількість. Ми звикли покладатися на сумлінність продавців, проте не можна виключати випадки ненавмисного браку або розбіжності кількості товару з інвойсом. Особливо це стосується міжнародних перевезень вантажу з Китаю. Продукція потрапляє на склад у Китаї в пошкодженому стані і так само відправляється в Україну.

Вирішити проблему допоможе послуга перевірки товару. На нашему сайті ви знайдете виконавця, який:

  • перевірить якість і кількість;
  • порівняє на відповідність із накладною;
  • виявить брак і пошкодження;

За необхідності, довірена особа проведе переговори з постачальником щодо заміни браку або повернення грошей до відправки вантажу в Україну.

Перепакування товару

У підготовці та подальшому вантажоперевезенні товарів важливим моментом є правильне пакування. Необхідно дотримуватися габаритів під час відвантаження на транспорт, провести маркування і надійно закріпити продукцію на піддонах або палетах. Це захистить від пошкодження і гарантує надійність перевезення.

Залежно від особливостей вашого бізнесу, можете замовити послугу перепакування кожної одиниці товару в поліетиленові пакети або бульбашкову плівку. Остання забезпечує додатковий амортизаційний захист.

Викуп товару

Послуга полягає в тому, що посередник знаходить постачальника і самостійно здійснює всі етапи угоди. У підсумку клієнт отримує посилку без зайвого клопоту.

Викуп товару затребуваний серед бізнесменів-початківців, які замовляють товари з Китаю. Також до неї вдаються досвідчені підприємці, які прагнуть розширити бізнес і підвищити прибуток.

Досвідчені посередники, зареєстровані на логістичному майданчику 40 FT:

  • володіють китайською;
  • вміють торгуватися і домовлятися;
  • перевіряють надійність продавця і якість товару;
  • мінімізують ризики і вибирають економічні маршрути;
  • стежать за коректним оформленням документів.

Також у послугу викупу товарів входить інспекція продукції, надання клієнту докладного фото і відеозвіту.

Консолідація товару

Якщо кількість вантажу невелика, можна заощадити на доставці, скориставшись послугою консолідації. Це об’єднання декількох невеликих партій вантажу в одну товарну партію і подальше здійснення збірного міжнародного перевезення.

Консолідація – дуже зручна послуга, коли ви замовляєте товар у різних постачальників в один і той самий час. У цьому разі не доведеться турбуватися про окрему доставку кожного, а відправити все на одному транспорті.

Консолідація вантажів можлива для будь-якого виду транспорту і, найголовніше, істотно здешевлює послуги транспортування і підвищує рентабельність бізнесу. Не доводиться оплачувати весь контейнер, а тільки фактичний обсяг вантажу.

Страхування товарів

Страхування вантажів при морських, авіа та інших видах перевезень необхідні всім, хто несе відповідальність за збереження товару на різних етапах логістичного ланцюжка. Наявність поліса дасть змогу компенсувати збитки в разі втрати або псування майна.

Співпрацюючи з нашою платформою, ви можете:

  • застрахувати окреме перевезення або укласти постійний договір;
  • самостійно вирішити, які ризики включати в програму страхування;
  • користуватися гнучкими умовами і забезпечити захист практично всім категоріям вантажів.

Страхування корисне всім, хто перевозить товари значної вартості. Зрозуміло, воно не знадобиться, коли ціна вантажу менша за вартість самої послуги.

Доставка небезпечних вантажів

Перевезення небезпечних вантажів пов’язане з певними складнощами. Необхідно визначити клас небезпеки, відповідним чином промаркувати, упакувати товар, підготувати документацію.

Транспортування також накладає певні обмеження і вимагає суворого дотримання міжнародних правил. Будь-яка помилка може призвести до затримок і нанесення шкоди навколишньому середовищу.

У нас ви знайдете транспортні компанії, які допоможуть правильно перевести небезпечний вантаж, забезпечать його складування, завантаження/розвантаження.

Брокерські послуги

Щоб на митниці не виникло проблем, краще скористатися послугами брокера. Це компанії або приватні особи, які мають спеціальну ліцензію і пропонують комплексну допомогу в декларуванні вантажів і транспортних засобів.

Брокер допоможе:

  • скласти декларацію;
  • забезпечити зберігання на митному складі;
  • задекларувати вантаж;
  • оформити транзитні операції;
  • отримати ліцензію на експорт та імпорт;
  • пройти Державний контроль на кордоні.

Крім того, до послуг брокера входить професійна консультація щодо нюансів зовнішньоекономічної діяльності.

Доставка “під ключ”

Організація процесу міжнародної доставки товару з-за кордону забирає багато часу і сил. За відсутності досвіду можливі проблеми і труднощі, які ведуть до затримок, неправильного оформлення документів, збільшення витрат.

Набагато надійніше й ефективніше скористатися послугою доставки вантажів “під ключ” з Китаю, Європи та інших країн. Вона включає:

  • транспортування продукції;
  • оформлення на митниці;
  • отримання супровідної документації, дозволів і сертифікатів;
  • навантаження і розвантаження, зберігання (за необхідності);
  • доставку до зазначеного одержувачем місця.

Таким чином, фахівці беруть на себе всі процеси, пов’язані з перевезенням вантажу з-за кордону. Вам залишиться тільки отримати його на власному складі.

Доставка авіа/морем/залізницею, мультимодальні перевезення

Одна з головних переваг нашої платформи – можливість обирати різних перевізників і, відповідно, будь-які види транспорту залежно від характеру, обсягу вантажу, бюджету і бажаної швидкості. Тут ви знайдете:

Якщо необхідно змінювати транспорт у дорозі, можна замовити послугу мультимодальних перевезень. Так ви зможете отримати товар з будь-якої точки світу. При цьому процеси, пов’язані з вибором транспорту і перевалочним зберіганням лягають на одну компанію.

40 FT – універсальне місце, де можна організувати швидке і недороге перевезення будь-якого виду вантажу з різних точок планети. Просто реєструйтеся і знаходьте найкращих бізнес-партнерів уже сьогодні.

Ще статті:

  1. Міжнародна експрес доставка
  2. Перевезення вантажів “ПІД КЛЮЧ”
  3. Морські контейнерні перевезення FCL